F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

F1 - Φεύγει ο Arrivabene από την Ferrari

Η Ferrari αντικαθιστά τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας στην Formula 1, Maurizio Arrivabene με τις φήμες να θέλουν τον Mattia Binotto να παίρνει τη θέση του «Αφεντικού» της Scuderia.

f1 hellenic fan club - Φεύγει ο Arrivabene από την Ferrari

Η απώλεια του φετινού τίτλου από την Mercedes θα φέρει αλλαγές στην ηγεσία καθώς θεωρείτε περισσότερο ευθύνη των «κόκκινων» παρά ικανότητα της Γερμανικής ομάδας.

Φέτος η Scuderia είχε κατά γενική ομολογία το καλύτερο μονοθέσιο και ήταν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Πολλά γεγονότα ακόμα και αυτό του θανάτου του Σέρτζιο Μαρτσιόνε τον περασμένο Αύγουστο συντέλεσαν στο αντίθετο αποτέλεσμα επηρεάζοντας αρνητικά την απόδοση των πιλότων.

Λάθη στην στρατηγική και λάθη στην πίστα από τον Vettel στοίχισαν το πρωτάθλημα στη Ferrari φέτος καθώς Mercedes και Hamilton έδειξαν πιο σοβαροί και σταθεροί κατακτώντας την 5η συνεχόμενη κούπα.

Βάση δημοσιευμάτων της Gazzetta dello Sport, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την Ferrari, ο Maurizio Arrivabene που είναι στο τιμόνι της ομάδας από το 2014 δεν θα συνεχίσει και το 2019.

Τη θέση του φέρεται να παίρνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Mattia Binotto, με την νέα ηγεσία της Ferrari να θέλει αλλαγές σε επιτελικά πόστα για το 2019.






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 07-01-2019 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More