F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

F1 - Renault : Ναι, μιλάμε με McLaren

Η Renault επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με την McLaren για την περίπτωση παροχής κινητήρων την επόμενη χρονιά στη Formula 1.

f1 hellenic fan club - Renault : Ναι, μιλάμε με McLaren

Η McLaren ζυγίζει σήμερα το αν θα δεσμευτεί με την Honda για ένα ακόμη έτος ή θα κάνει τη μετάβαση σε άλλο προμηθευτή κινητήρων. Η Renault τώρα, είναι η μόνη ρεαλιστική της επιλογή εάν θέλει να αλλάξει.

Ο διευθυντής της Renault F1, Cyril Abiteboul, παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει επαφές με την McLaren και δήλωσε στο Spa ότι δεν είναι και τόσο εύκολη αυτή η συνεργασία αυτή τη στιγμή.

"Η κατάσταση είναι ότι έχουμε ένα πολυετές συμβόλαιο με την Red Bull Racing και την Toro Rosso. Ειλικρινά είμαστε ανοιχτοί για συζητήσεις. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπήρξαν συζητήσεις με την McLaren, αλλά τώρα υπάρχει ένας περιορισμός στον κανονισμό αν θέλαμε να προμηθεύσουμε περισσότερες από τρεις ομάδες. Εκτός αυτού, δεν νομίζω ότι θα ήταν λογικό να πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να προμηθεύσουμε περισσότερες από τρεις χωρίς να υποβαθμίσουμε το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών, για τις άλλες ομάδες."






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 26-08-2017 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More