F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

F1 - Ο κινητήρας της Renault έπιασε σε απόδοση τη Ferrari

Η Renault ήταν στα ίδια επίπεδα ή πολύ κοντά σε απόδοση με την μονάδα ισχύος της Ferrari σύμφωνα με τη γνώμη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Bob Bell.

f1 hellenic fan club - Ο κινητήρας της Renault έπιασε σε απόδοση τη Ferrari

Η Γαλλική προμηθεύτρια εταιρία κινητήρων στην F1, ήταν ξεκάθαρα τρίτη, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την αξιοπιστία και την απόδοση των μονάδων της το 2015.

Η εικόνα της όμως ήταν καλύτερη στη σεζόν που μας πέρασε κάνοντας σημαντικά βήματα βελτίωσης που βοήθησαν την Red Bull να είναι αυτή μπροστά από τις Ferrari το 2017.

Ο Βρετανός τεχνικός διευθυντής Bob Bell δήλωσε : "είμαστε σίγουρα πίσω από τη Mercedes αλλά πολύ κοντά. Με τη Ferrari είμαστε στο ίδιο επίπεδο, ίσως ελάχιστα πιο πίσω".

"Η Red Bull πέρσι είχε ένα πάρα πολύ καλό σασί που σε συνδυασμό με τον βελτιωμένο κινητήρα της Renault έφεραν τα αποτελέσματα που είδαμε. Σαν αποτέλεσμα αγωνιστικά είχαμε πολλές φορές τα μονοθέσια της Red Bull να μονομαχούν με αυτά της Mercedes στη σεζόν που μας πέρασε".

"Η περσινή απόδοση της Red Bull μας δείχνει ότι έχει κλείσει η ψαλίδα και η διαφορά με την Mercedes είναι μικρότερη. Πρέπει να μικρύνουμε τη διαφορά πιο πολύ και αυτό θα προσπαθήσουμε μέσα στο χειμώνα. Στόχος μας είναι να πιάσουμε τη Mercedes, αν δεν το καταφέρουμε φέτος , σίγουρα θα μπορέσουμε το 2018". 







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 18-02-2017 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More