F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

F1 - Η Red Bull έδιωξε τον Kvyat - επίσημο

Χαμός στην Formula 1 μετά την είδηση ότι η Red Bull θα αντικαταστήσει τον Daniil Kvyat τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν. Τη θέση του Ρώσου που υποβιβάστηκε στην Toro Rosso θα πάρει ο Max Verstappen από το Ισπανικό Gp και είναι επίσημο.


Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι η Red Bull διάλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να κάνει την αλλαγή στο ρόστερ της. Ο Verstappen θα ερχόταν στην Red Bull από την "αδελφή" ομάδα Toro Rosso μετά το τέλος της σεζόν, τα γεγονότα όμως στο Ρωσικό Gp δείχνουν ότι επιτάχυναν λίγο τα πράγματα για τους δύο πιλότους.

Έτσι έχουμε προαγωγή για τον Max Verstappen που θα οδηγεί για την Red Bull πλέον και άμεσα από το Ισπανικό Gp και έχουμε τον υποβιβασμό του Daniil Kvyat στην Toro Rosso.

" Έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να μετακινούμε τους πιλότους μας στις δύο ομάδες μας όποτε θέλουμε, καθώς έχουμε πολυετή συμβόλαια μαζί τους", είπε το αφεντικό της Red Bull, Christian Horner.


Παρά το συγνώμη του Ρώσου πιλότου προς όλους για το χαμό που προκάλεσε στο Sochi η καρατόμησή του δεν αποφεύχθηκε τελικά. Ο Daniil δεν κατέστρεψε μόνο τον αγώνα του Sebastian Vettel με το να πέσει στο μονοθέσιο του, αλλά και των δύο Red Bull. Σίγουρα έπαιξε και κάποιο ρόλο η τηλεφωνική συνομιλία Vettel-Horner μετά τον αγώνα, ποιος ξέρει.

"Ο Max είναι εξαιρετικό ταλέντο και το έχει αποδείξει οδηγώντας πολύ καλά στην Toro Rosso, έτσι του δίνουμε μια ευκαιρία να οδηγήσει για τη Red Bull. O Dany θα επιστρέψει και θα συνεχίσει να εξελίσσεται στην Toro Rosso, βρίσκοντας πάλι την χαμένη αυτοπεποίθησή του σε μια ομάδα από όπου ξεκίνησε στην F1", δήλωσε ο Horner.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 05-05-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More