F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

F1 : Αλλάζει σελίδα ο Vettel

Αλλαγή σελίδας για τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στη Formula 1, Sebastian Vettel, ο οποίος φεύγει από τη Red Bull. Οι φήμες οργιάζουν ότι ο Γερμανός θα αντικαταστήσει το Fernando Alonso στη Ferrari.

f1 hellenic fan club - Vettel is leaving red bull 2014

Η Red Bull ανακοίνωσε ότι ο 27χρονος Vettel τους ενημέρωσε ότι θα φύγει από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Αυστριακής ομάδας, Christian Horner, δήλωσε "η Ferrari του έχει κάνει μια πολύ καλή προσφορά" και συμπλήρωσε "την Παρασκευή το βράδυ μου είπε ο Sebastian ότι θα φύγει από την ομάδα, την ώρα το Ιαπωνικό gp είναι σε εξέλιξη. Το μόνο [που μπορώ να κάνω είναι να του ευχηθώ ότι καλύτερο για το μάλλον".

Τη θέση του Γερμανού στη Red Bull θα πάρει ο Ρώσος πιλότος της Toro Rosso, Daniil Kvyat. Ο Vettel βρίσκεται στους κόλπους της Red Bull από 12 ετών και φέτος σε μια άσχημη χρονιά για αυτόν έχει και τον νέο ομόσταυλό του, Ricciardo, να είναι συνεχώς καλύτερός του.

"Δεν φεύγω επειδή δεν μ΄αρέσει κάτι στην ομάδα και δεν προσπαθώ να ξεφύγω από κάτι. Απλά αισθάνομαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι νέο. Η φωνή μέσα μου και η δίψα για κάτι καινούριο είναι πολύ δυνατή" δήλωσε ο Vettel και όσο αφορά για τη μετακίνησή του στη Ferrari είπε "δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι".



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 04-10-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More