F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

F1 : Ο Maldonado στη Lotus - επίσημο

Επίσημα πια ο Pastor Maldonado στην ομάδα της Lotus. Από το 2014 ο πιλότος από την Βενεζουέλα θα οδηγεί στη Formula 1 το μονοθέσιο της Βρετανικής ομάδας, πλάι στον Romain Grosjean.


f1 hellenic fan club - maldonado in lotus for 2014

Τελικά μετά από τις διαπραγματεύσεις που είχε με Sauber και Lotus ο Maldonado διάλεξε την Βρετανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Formula 1. Ο 28χρονος πιλότος πρωταθλητής για το 2010 στο GP2, έχει μία νίκη και την pole position το 2011 στο Ισπανικό Gp και αγωνίζεται από 2010 με τη Williams με 58 αγώνες στο δυναμικό του, η μετάβασή του στη Lotus θεωρείται ως μεγάλο βήμα γι αυτόν.

" Είναι μια φανταστική ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ για την Lotus. Δεν είναι κρυφό ότι ήθελα μια αλλαγή η οποία θα με βοηθούσε στην καριέρα μου στη Formula1 και η Lotus είναι η ομάδα που μου έδωσε την κατάλληλη ευκαιρία για να είμαι ανταγωνιστικός στην επόμενη σεζόν. Οι αλλαγές σε κανονισμούς και μονοθέσια είναι σημαντικές έτσι είναι κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή. Είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ με τα μαύρο-χρυσαφί." δήλωσε ο Maldonado.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 29-11-2013 | F1 Hellenic Fan Club    

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More