F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

F1 - Ο Hamilton φωτογράφισε τους τρείς άμεσα αντιπάλους του για το 2018

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, αποκάλυψε τους τρεις πιλότους που θεωρεί τους μεγαλύτερους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα τη σεζόν που μας έρχεται.

f1 hellenic fan club - Ο Hamilton φωτογράφισε τους τρείς άμεσους αντιπάλους του για το 2018

Ο τέσσερις φορές πλέον Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην F1, Lewis Hamilton, δήλωσε ότι οι Fernando Alonso της McLaren, ο Sebastian Vettel της Ferrari και ο Max Verstappen της Red Bull είναι οι τρεις οδηγοί που πρέπει να προσέξει περισσότερο. Αυτούς θεωρεί σαν απειλή στη νέα «κούρσα» τη σεζόν 2018.

Όταν ρωτήθηκε ποιον από τους τρεις θα έπρεπε να προσέξει αν, η Mercedes, η Ferrari, η McLaren και η Red Bull κατασκεύαζαν αυτοκίνητα με παρόμοιο επίπεδο ανταγωνιστικότητας, ο Hamilton απάντησε: "Είμαστε οι τέσσερις ισχυρότεροι οδηγοί. Εύχομαι να είμαστε όλοι εκεί τη σεζόν που έρχεται. Αυτό θα ήταν καταπληκτικό ".

Ο Χάμιλτον απολάμβανε μάχες τροχό με τροχό και με τους τρεις σε διάφορα στιγμές το 2017, επιτρέποντάς του να δημιουργήσει ένα πακέτο γνώσεων για το πώς να χειριστεί τον καθένα ξεχωριστά.

"Τους βλέπω όλους ελαφρώς διαφορετικά", πρόσθεσε ο Hamilton, ο οποίος δήλωσε ότι αν ήταν δυνατή η μέτρηση των διαφορών μεταξύ των τεσσάρων πιλότων, το αποτέλεσμα θα ήταν σε "χιλιοστά".

"Όλοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά: για τον Sebastian, για παράδειγμα, από φέτος, θα μπορούσα να πω: "Δώστε περισσότερο χώρο. " - όχι αρνητικά.

 "Ο Max παίρνει πολλά ρίσκα και πρέπει να του δώσεις περισσότερο χώρο, αλλά είναι πιο άπειρος σε σχέση με τους άλλους δύο".

"Ο Fernando - ο πιο σκληρός οδηγός που υπάρχει, οπότε πρέπει να διατηρήσουμε στο μέγιστο το σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά πρέπει πραγματικά να παίξεις τα χαρτιά σου σωστά".







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 27-01-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More