F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

F1 : Τέλος και για τον πρόεδρο της Ferrari

Φεύγει από την Ferrari και o Luca Di Montezemolo. Δημοσιεύματα του Ιταλικού τύπου θέλουν τον πρόεδρο της Scuderia να αποχωρεί για να αναλάβει το τιμόνι της Alitalia.

f1 hellenic fan club - Luca di montezemolo quit ferrari

Χαμός έχει ξεσπάσει στον Ιταλικό τύπο με την πληροφορία ότι ο Luca Di Montezemolo, πρόεδρος της Ferrari, θα αποχωρήσει από τη θέση του για να αναλάβει το τιμόνι της νέας Alitalia που έχει αγοραστεί το 49% της από την Etihad Airways.

Ο Luca Di Montezemolo είναι στη Ferrari από το 1973 σαν μάνατζερ δίπλα στον θρυλικό Enzo Ferrari και από το 1991 στη καρέκλα του προέδρου, έχει οδηγήσει τη Scuderia σε μεγάλες επιτυχίες και αποτυχίες. Οι φήμες θέλουν τη θέση του να παίρνει ο 38χρονος επικεφαλής της Fiat, John Elkann, εγγονός του Giovanni Agnelli.

Να θυμίσουμε στη φετινή περιπετειώδη σεζόν στη Formula 1 για τη Ferrari που δεν πηγαίνει όπως τη σχεδίαζαν έχει αποχωρίσει ήδη ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος Stefano Domenicali μετά τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος και πριν μερικές ημέρες έληξε η συνεργασία και με τον υπεύθυνο του τμήματος κινητήρων και ηλεκτρονικών, Luca Marmorini.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 09-08-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More